Teenager og sex

Seksualiteten er vågnet og kræver din opmærksomhed – ligesom venner og kæresten gør. Der er flirt, kys, kram, biografture … og hvordan med sex? Sex er udfordrende, forvirrende og spændende. Nogle oplever tvivl, pres og usikkerhed … er det tid til sex?

Find ro til at udvikle dig selv og din seksualitet, så du bliver den mand eller kvinde, du gerne vil være. I den proces er det godt at have venner af begge køn og opleve de mange ting, livet har at byde på.

Det bedste og mest tilfredsstillende sexliv får du ved at gemme sex, til du har fundet den, du er parat til at binde dig til resten af livet. Sexlivet trives bedst i trygge rammer, hvor I ikke har hinanden “på prøve”. Læs her mere om, hvorfor sex er værd at vente på!

Udvalgte artikler

Det er godt at sige nej! – om gode grænser

Dine værdier og holdninger er værd at overveje, for de er med til at fortælle dig, hvad du vil og ikke vil være med til.

Hvad er homoseksualitet?

Hvorfor bliver nogle mennesker tiltrukket af deres eget køn? Hvad gør man, hvis man skammer sig over at være homoseksuel?

10 gode grunde til at vente med sex

God sex kræver tillid, tid og tryghed. Derfor trives sexlivet bedst, når I ikke har hinanden “på prøve”.

Der er (mindst) 10 gode grunde til, at sex er værd at vente på!

Schyy … jeg er jomfru!

Mange tænker, det er unormalt og gammeldags, når kærester ikke har sex. Læs om fordelene ved at være jomfru indtil de rigtige rammer for god sex er der.

Sex og alkohol

Sex er godt og alkohol er godt. Men en blanding af de to ting er en skidt cocktail og kan give nogle rigtig dårlige oplevelser. Læs mere her.

Udvalgte svar

Er jeg stadig jomfru efter fingersex?

18-årig pige spørger, hvornår er noget egentlig sex – og hvad skal der til, for at man ikke længere er jomfru, da hende og hendes kæreste har haft fingersex.

Kan jeg have en kæreste uden at gå i seng med ham?

Kæresteliv er meget mere end sex. Mærk dine egne grænser og hold fast i dem. Hvis du vil vente med sex, og din kæreste ikke vil, er det bedre at slå op.

Har lyst til sex med de fleste piger – har de også?

Der sker noget med dig, hvis lysten inspireres af porno og film og ikke af virkeligheden. Læs om drenges og pigers sexlyst og om, hvordan du passer bedst på dit sexliv.

17 år og aldrig kæreste eller sex – er det ikke ok?

“Alle har prøvet det med kærester og sex” – sådan lyder det måske. Det kan gøre det svært for dig at stå ved dine grænser. Måske føler du dig presset til at lyve om dig selv?

Er det urealistisk at vente med sex, til man er gift?

Der er store gevinster ved at vente med sex, og mange par vælger det. Men hvordan holder I fokus på gevinsterne og når målet?

Annoncer