Det står vi for

Artikler, svar og rådgivning på AdamogEva.dk er skrevet med afsæt i en klassisk kristen etik. Det betyder, at vores grundholdning er baseret på Bibelens værdier og vejledninger, som vi tolker på følgende måde:

 • Vi tror på, at vi er skabt af Gud som mand og kvinde med seksualiteten som en af Guds gode og værdifulde gaver til mennesker – et kærlighedssprog – mellem mand og kvinde.
   
 • Vi forstår sexlivet som noget stort, stærkt, smukt og spændingsfyldt, der knytter os sammen på en måde, som hører til inden for ægteskabets forpligtende ramme af kærlighed og troskab.
   
 • Vi læser det som Bibelens entydige budskab, at det seksuelle samliv er bestemt til at være mellem én mand og én kvinde, efter at de offentligt har forpligtet sig på hinanden ved at blive gift.
   
 • At være en del af Guds unikke skaberværk betyder for os, at vi er skabt til at leve under de livsprincipper og naturlove, som Skaberen har lagt som en grundtone i livet.
   
 • Vi ønsker at lytte til den grundtone, der lyder i Bibelen, og tolke den ind i vores liv. Vi vil ikke bruge Bibelen som en opslagsbog eller en facitliste for, hvad vi skal gøre og vælge i enhver given situation, men vi ønsker at vælge sådan, at vi lader Bibelens værdier være gældende i vores liv.
   
 • Vi har tillid til, at Guds vejledning, bud og rammer er givet i hans visdom og store kærlighed til os – og at det er vejen til et sundt liv og et godt og livgivende sexliv.
   
 • Med rådgivningsportalen AdamogEva.dk ønsker vi at give store børn og unge mellem 11 og 25 år redskaber til at tage ansvar for deres eget liv.
  Gennem oplysning, rådgivning og information vil vi give input til deres overvejelser om seksualitet, krop og følelser. Og vi vil gerne vise, at Bibelens værdier kan bruges som en meningsfyldt guide, når vi skal navigere og træffe vigtige livsvalg.
Annoncer