Kærestesorg

Når vi er kærester, håber vi på en fremtid sammen som par. Men sådan går det langt fra altid.

Du kan sidde tilbage med mange spørgsmål, når et kæresteforhold slutter. Det kan handle om, hvad du kunne have gjort for at forhindre det, eller måske føler du dig vraget, fordi det er din kæreste, der har slået op.

Det er naturligt, hvis du får følelser som sorg, jalousi, vrede og ensomhed, når kæresteforholdet går i stykker. Du må finde en sund balance, hvor følelserne får plads sammen med viljen til at komme videre i dit liv.

Venner og familie kan vise sig som uundværlige hjælpere, når du skal igennem den svære tid efter et brud.

Udvalgte artikler

Jeg er forelsket! – Eller er jeg?

Hvad er det med den der forelskelse? Følelsen kan opleves meget forskelligt og forsvinder måske lige så hurtigt, som den opstod.

Skal jeg blive eller gå fra min kæreste?

Følelserne for din kæreste har ændret sig. Hvad gør du? Læs om gode grunde til at blive og gode grunde til at slå op.

Reality kontra virkelighed

På skærmen virker venskab, flirt og sex let og uforpligtende. Det, du ser, flytter dine grænser og påvirker opfattelsen af både dig selv og andre.

Jalousi og kærestesorg

Læs om de stærke og voldsomme følelser, der kan følge med, når den, du elsker, forlader eller svigter dig. Og hvordan du kan lære at takle smerten.

Når fortiden gør ondt

Har du tunge og svære minder, vil de præge dig. Her er hjælp til at få minderne frem i lyset og forstå, hvad de gør ved dig.

Udvalgte svar

Hvad skal jeg gøre for at få min ekskæreste ud af mine tanker?

20-årig kvinde føler, hun sidder fast og ikke kan få sin ekskæreste ud af hendes system. Selvom hun har en ny kæreste, tænker hun på eksen hver dage og håber at møde ham igen.

Hvordan kan min kærestes følelser forsvinde i løbet af en nat?

20-årig kvinde er knust, da hendes kæreste gennem 3½ år har slået op med hende. Hun oplever det, som om hans følelser pludseligt er forsvundet.

Kan ikke holde til at være min ekskærestes bedste ven ...

17-årig fyr har i snart to år været der 100% for sin ekskæreste, men nu kan han ikke længere holde til at skiftevis håbe og blive afvist.

Fortryder sex – hvordan stopper jeg forholdet?

“Ønskede at vente, men nu har vi haft sex. Jeg tænker på at slå op – og på de ar, vi begge vil få.” Læs om, hvordan du slutter et forhold på en ordentlig måde.

Kæreste slog op på en ond måde – hvad gør jeg?

Et brud efter løgn og svigt gør ekstra ondt. Læs hvordan du kan bearbejde de svære følelser og komme videre, når du er blevet forladt.

Annoncer