Hvordan finder jeg den rigtige?

Hvordan finder jeg en kæreste, der er den rigtige for mig, og som jeg kan komme til at dele resten af livet med?

For nogle få siger det bare “klik”, og så er den der. Men du vil sikkert opleve, at der følger mange overvejelser og spekulationer med. Især hvis du går efter et seriøst, varigt forhold. Hvordan finder du tryghed?

Du bliver måske også bange for, om du har for høje eller urealistiske forestillinger.

Mange skriver til AdamogEva.dk med disse tanker. Vi kan ikke give nogen garantier, men vi kan give nogle gode råd. I disse artikler og svar er der en del overvejelser, du forhåbentlig får hjælp af at læse.

Udvalgte artikler

Hvordan lærer du din kæreste at kende?

Masser af forslag til spørgsmål, I kan stille hinanden, så du lærer dig selv og din kæreste bedre at kende.

Dating

Synes, du, det er svært at vide, hvad du skal gøre for at få en kæreste? Her får du nogle tips til, hvordan du kan date på en sund, tryg og god måde.

Skal – skal ikke? Vigtigt før det store JA

Det er en stor beslutning at binde sig til et andet menneske for livet. Der er især fire spørgsmål, som er vigtige at overveje. Ét af dem er: ”Skal vi dele samme tro?”

 

Ridderen på den hvide hest

Læs om, hvordan positive og realistiske forventninger til den, du drømmer om at gifte dig med, kan gavne jeres forhold.

 

Kærlighed i praksis

Kærlighed er både handling, vilje og holdning. Hvis I kender hinandens kærlighedssprog, er det lettere at give kærligheden konkret udtryk.

Udvalgte svar

Kvinde: Jeg er forelsket i en homoseksuel mand – hvad skal vi gøre?

25-årig kvinde er blevet forelsket i en mand, som hun har været ven med i et års tid. Han har fortalt, at han er homoseksuel, men gerne vil giftes med en kvinde og have børn.

Elsker hun mig, når hun har besluttet at rejse lang tid til udlandet?

24-årig mand er blevet usikker på sit parforhold, efter hans kæreste har besluttet at være frivillig i udlandet i 10 måneder uden at inddrage ham i beslutningen.

Er jeg for kræsen, eller har vi bare ikke en fremtid sammen?

21-årig kvinde har i fire måneder været kæreste med en mand, som hun indimellem er forelsket i. Til andre tider er hun meget i tvivl, om hun kan se en fremtid sammen med ham.

Kan mit kristne liv forenes med hans ikke-kristne liv?

Kvinde er i tvivl om, hvad det betyder for hendes parforhold, at hun er blevet kristen. Skal hun slå op med sin kæreste?

Hvorfor kan jeg ikke mærke, at jeg elsker hende?

"Jeg kan blive i tvivl om mine følelser. Jeg holder meget af min kæreste, men betyder det, at jeg elsker hende?" – Læs om forskellige slags kærlighed.

 

Annoncer