• LGBT+

  LGBT+ er en forkortelse for de engelske ord, som betyder lesbiske (Lesbian), homoseksuelle mænd (Gay), biseksuelle og transkønnede. Plusset betyder, at der også er mange andre seksuelle orienteringer og kønsidentiteter, som hører med under denne paraply, fx aseksuelle (der ikke er seksuelt tiltrukket af noget køn), eller non-binære (som hverken identificerer sig med mænd eller kvinder).

  LGBT+ Danmark er en forening, som arbejder for bedre vilkår for disse grupper.

  På AdamogEva.dk hylder vi mangfoldigheden og tror, at Gud har skabt mennesker forskellige og med lige stor værdi. Vi rådgiver ud fra et traditionelt kristent grundlag, som giver os nogle etiske pejlemærker, der ikke deles af foreningen LGBT+ Danmark. Vi mener bl.a., at det er bedst for en kristen ikke at indgå i forhold med en af samme køn, og at det er bedre at beholde det køn, man biologisk er født med, end at skifte køn.

  Samtidig er vi helt enige med LGBT+ Danmark om, at samfundet skal udvise rummelighed og mangfoldighed, og at ingen skal blive chikaneret eller diskrimineret på baggrund af deres kønsidentitet eller seksuelle orientering.


 • Artikler om LGBT+

  Svar om LGBT+

  Ingen nyheder fundet.
  Ingen nyheder fundet.
  Annoncer