Links

Sikkerchat.dk

Her kan du få hjælp til dårlige situationer på nettet. Læs fx om, hvad du skal gøre, hvis du har sendt et nøgenbillede af dig selv og fortryder det.

YouTwo

Gratis app, der hjælper dig med at udtrykke kærlighed til din partner på mange forskellige måder i løbet af dagen.

Parvis.dk

Få inspiration til at styrke parforholdet og hjælp til at takle kriser. Rådgivning på tlf. 2425 4022 (mandag kl. 19-23) eller skriv til Parvis' brevkasse.

Hvadnu.dk

Rådgivning og info om graviditet og abort. Skriv med en rådgiver og få svar inden for 48 timer.

TUBA

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hjælpen er gratis.

KRIS

KRIS er Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte. KRIS hjælper dig, der er blevet udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Abortlinien

Er du uventet gravid? Er du i tvivl, eller har du det svært efter en abort? Ring til Abortlinien på tlf. 4839 4848. Åben hver dag kl. 19.00-22.30.

Parat til start

Et tilbud til jer, som vil forberede jer på at blive og være gift. Tal med et rådgiverpar om jeres forventninger til bryllup, ægteskab og sexliv.

Godt begyndt

Kursus for nygifte par. På kurset får I forskellige redskaber, som kan være med til at give jeres ægteskab den bedst mulige begyndelse.

Forlovelsessamtaler

God forberedelse er afgørende for en god rejse. Det er også vigtigt at forberede sig på den livslange rejse, som et ægteskab er.

Agape – inspiration og hjælp til livet

Agape er en kristen forening, der gennem foredrag, kurser, terapi og sjælesorg hjælper mennesker, som oplever livet problematisk.

Netværk for aleneforældre

Fællesskab for forældre, som er blevet alene med deres børn pga. dødsfald eller skilsmisse.

PREP-kursus

Et PREP-kursus giver hjælp til god kommunikation og nye perspektiver på det at leve i et parforhold.

jesusnet.dk

jesusnet.dk svarer på spørgsmål om Gud, troen og livet og tilbyder rådgivning med Bibelen og folkekirkens trosbekendelse som grundlag.

Annoncer