Links til andre vigtige sider

KNUS

– Kristent Netværk omkring Udfordret Seksualitet. Her bliver du mødt med omsorg og respekt og plads til at følge Jesus som den, du er.

KristenDate.dk

KristenDate.dk er det største mødested for kristne i Danmark. Her kan du møde andre kristne, få nye venner, en kristen kæreste eller partner. Du skal være 15 år for at blive medlem.

Parat til start

Et tilbud til jer, som vil forberede jer på at blive og være gift. Tal med et rådgiverpar om jeres forventninger til bryllup, ægteskab og sexliv.

Godt begyndt

Kursus for nygifte par. På kurset får I forskellige redskaber, som kan være med til at give jeres ægteskab den bedst mulige begyndelse.

PREP-kursus

Et PREP-kursus giver hjælp til god kommunikation og nye perspektiver på det at leve i et parforhold.

Sikkerchat.dk

Her kan du få hjælp til dårlige situationer på nettet. Læs fx om, hvad du skal gøre, hvis du har sendt et nøgenbillede af dig selv og fortryder det.

Hvadnu.dk

Rådgivning og info om graviditet og abort. Skriv med en rådgiver og få svar inden for 48 timer.

Forlovelsessamtaler

God forberedelse er afgørende for en god rejse. Det er også vigtigt at forberede sig på den livslange rejse, som et ægteskab er.

Abortlinien

Er du uventet gravid? Er du i tvivl, eller har du det svært efter en abort? Ring til Abortlinien på tlf. 4839 4848. Åben hver dag kl. 19.00-22.30.

YouTwo

Gratis app, der hjælper dig med at udtrykke kærlighed til din partner på mange forskellige måder i løbet af dagen.

KRIS

KRIS er Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte. KRIS hjælper dig, der er blevet udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Lovecast

Vi vil give de bedste og mest tilgængelige oplysninger om parterapeuter i Danmark.

Agape – inspiration og hjælp til livet

Agape er en kristen forening, der gennem foredrag, kurser, terapi og sjælesorg hjælper mennesker, som oplever livet problematisk.

Parvis.dk

Få inspiration til at styrke parforholdet og hjælp til at takle kriser. Rådgivning på tlf. 2425 4022 (mandag kl. 19-23) eller skriv til Parvis' brevkasse.

TUBA

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hjælpen er gratis.

jesusnet.dk

jesusnet.dk svarer på spørgsmål om Gud, troen og livet og tilbyder rådgivning med Bibelen og folkekirkens trosbekendelse som grundlag.

Kampen om kønnet

En rapport fra 2019 om kønsideologi af højskolelærer Mikkel Vigilius, ph.d. og cand.theol.

Netværk for aleneforældre

Fællesskab for forældre, som er blevet alene med deres børn pga. dødsfald eller skilsmisse.

Annoncer