Links til andre vigtige sider

KNUS

– Kristent Netværk omkring Udfordret Seksualitet. Her bliver du mødt med omsorg og respekt og plads til at følge Jesus som den, du er.

Podcasten Datter

Kvinderne bag podcasten ønsker at dele liv og tro med hinanden som døtre af Gud. De taler om bl.a. porno, kærestetid og singleliv.

Sexibasen

Samling af artikler på Luthersk Missions Ungdoms hjemmeside, der forsøger at sætte seksualitet lige så højt, som Bibelen gør.

Parat til start

Et tilbud til jer, som vil forberede jer på at blive og være gift. Tal med et rådgiverpar om jeres forventninger til bryllup, ægteskab og sexliv.

Godt begyndt

Kursus for nygifte par. På kurset får I forskellige redskaber, som kan være med til at give jeres ægteskab den bedst mulige begyndelse.

Sikker på Nettet

Her kan du få hjælp til dårlige situationer på nettet. Læs fx om, hvad du skal gøre, hvis du har sendt et nøgenbillede af dig selv og fortryder det.

PREP-kursus

Et PREP-kursus giver hjælp til god kommunikation og nye perspektiver på det at leve i et parforhold.

Forlovelsessamtaler

God forberedelse er afgørende for en god rejse. Det er også vigtigt at forberede sig på den livslange rejse, som et ægteskab er.

Abortlinien

Er du uventet gravid? Er du i tvivl, eller har du det svært efter en abort? Ring til Abortlinien på tlf. 4839 4848. Åben hver dag kl. 19.00-22.00.

KristenDate.dk

KristenDate.dk er det største mødested for kristne i Danmark. Her kan du møde andre kristne, få nye venner, en kristen kæreste eller partner. Du skal være 15 år for at blive medlem.

KRIS

KRIS er Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte. KRIS hjælper dig, der er blevet udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Agape – inspiration og hjælp til livet

Agape er en kristen forening, der gennem foredrag, kurser, terapi og sjælesorg hjælper mennesker, som oplever livet problematisk.

Parvis.dk

Få inspiration til at styrke parforholdet og hjælp til at takle kriser. Rådgivning på tlf. 2425 4022 (mandag kl. 19-22) eller skriv til Parvis' brevkasse.

TUBA

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hjælpen er gratis.

jesusnet.dk

jesusnet.dk svarer på spørgsmål om Gud, troen og livet og tilbyder rådgivning med Bibelen og folkekirkens trosbekendelse som grundlag.

Kampen om kønnet

En rapport fra 2019 om kønsideologi af højskolelærer Mikkel Vigilius, ph.d. og cand.theol.

Netværk for aleneforældre

Fællesskab for forældre, som er blevet alene med deres børn pga. dødsfald eller skilsmisse.

Annoncer