Kærestesorg

Når vi er kærester, håber vi på en fremtid sammen som par. Men sådan går det langt fra altid.

Du kan sidde tilbage med mange spørgsmål, når et kæresteforhold slutter. Det kan handle om, hvad du kunne have gjort for at forhindre det, eller måske føler du dig vraget, fordi det er din kæreste, der har slået op.

Det er naturligt, hvis du får følelser som sorg, jalousi, vrede og ensomhed, når kæresteforholdet går i stykker. Du må finde en sund balance, hvor følelserne får plads sammen med viljen til at komme videre i dit liv.

Venner og familie kan vise sig som uundværlige hjælpere, når du skal igennem den svære tid efter et brud.

Udvalgte artikler

Skal jeg blive eller gå fra min kæreste?

Følelserne for din kæreste har ændret sig. Hvad gør du? Læs om gode grunde til at blive og gode grunde til at gå.

Reality kontra virkelighed

På skærmen virker venskab, flirt og sex let og uforpligtende. Det, du ser, flytter dine grænser og påvirker opfattelsen af både dig selv og andre.

Forelsket – en fantastisk følelse

Livet føles pludselig så lyst og let. Den, du er forelsket i, er bare perfekt. Hvad sker der? Hvad gør forelskelsen egentlig ved os – og ved vores venskaber?

Jalousi og kærestesorg

I denne artikel kan du læse om de stærke og voldsomme følelser, der kan følge med, når den, du elsker, forlader eller svigter dig.

Når fortiden gør ondt

Har du tunge og svære minder, vil de præge dig. Her er hjælp til at få minderne frem i lyset og forstå, hvad de gør ved dig.

Udvalgte svar

Fortryder sex – hvordan stopper jeg forholdet?

“Ønskede at vente, men nu har vi haft sex. Jeg tænker på at slå op – og på de ar, vi begge vil få.” Læs om, hvordan du slutter et forhold på en ordentlig måde.

Hun slog op efter 6 år, men ønsker stadig kontakt – hvad gør jeg?

"Jeg savner hende. Hun vil være alene men savner også mig." Læs om de vigtige fælles spilleregler efter et kærestebrud.

Kæreste slog op på en ond måde - hvad gør jeg?

Et brud efter løgn og svigt gør ekstra ondt. Læs hvordan du kan bearbejde de svære følelser og komme videre, når du er blevet forladt.

Annoncer