Tak for svar - men tror du slet ikke han kan lide mig?

Vis spørgsmål

Tusind tak for dit råd! Gid det var så nemt.. ( link til tidligere svar finder du nede i svaret)

Men lige et spørgsmål.. så du tror altså ikke, at han kan li mig overhovedet? Og det er derfor, at han opfører sig sådan, som han gør?

Har bare læst et andet af jeres indlæg, at det er lettere for fyre at have samtaler med dem, de ikke er forelsket i, eller noget i den stil. Derfor tænkte jeg, at det måske kunne passe i denne situation.. men det mener du ikke, det gør? :(

Der er også noget andet, jeg ikke har skrevet.. da vi var til en fest på et tidspunkt, blev han meget fuld, så jeg 'tog mig af ham', og han endte med at spørge på en 'drillende' måde, om jeg var jaloux på hans kæreste mm. Hvorefter jeg så spurgte ham, om jeg ville være noget for ham, hvis han nu ikke havde en kæreste, og der svarede han: Det ved man jo aldrig.. jeg ville ønske at han bare havde sagt nej!!!

Og så da nogle af hans venner kom hen til os, opførte han sig drengerøvsagtig og ligeglad med mig, men så efter de var gået holdt han om mig igen, og i stedet for at holde uden om min trøje, holdt han indenunder, og fortalte mig, at jeg var dejlig og kyssede mig på kinden. Det var i sommerferien.. plus han virker jaloux, når jeg flirter med andre fyre og sådan er det stadig.. hvad skal jeg så tro?

Håber du forstod mit rodede spørgsmål.. han forvirrer mig på det groveste :'(

vh. Catharina, 17

SVAR:

Kære Catharina

Dejligt, at du bruger AdamogEva.dk så flittigt. Se tidligere svar her: Forelsket, men hvordan har han det med mig?

Forvirrende signaler

Hvor kan jeg godt forstå dine frustrationer og tanker! Det er så svært, når man i nogle situationer oplever et og i andre situationer oplever noget helt andet. Men det er meget vanskeligt at svare på, om han er forelsket i dig. Jeg tænker, at han godt kan lide dig som en pige-ven til trods for, at han gik for langt til festen, hvor han jo egentlig leger med dine dyrebare følelser.

Han har valgt en anden!!

Vi udfordres, og der opstår nogle andre viberationer, når vi er venner med det andet køn. MEN han har valgt en anden som sin kæreste pt., så derfor tænker jeg også, at hvis du gerne stadig vil se ham, må det være som venner. Måske kan du få noget ud af at læse disse artikler og svar:

Pigevenner og drengevenner

Jalousi og kærestesorg

Pas på dig selv at du ikke bliver såret igen

Det kan være rigtig svært ”bare” at være venner, når du er forelsket . Forelskelse er en følelse, man ikke kan styre, men du kan vælge, hvad du vil gøre ved den. Vil du give den plads eller ej? Og her tænker jeg, at du skal passe meget på dig selv. Allerede nu er du såret og forvirret, men lad ham ikke såre dig mere. Du må give slip på ham, så forelskelsen ikke får plads. På den måde bevarer du dig selv bedst i det – også selvom, at det gør rigtig ondt nu.

De bedste hilsner

Karina Søndergaard

Annoncer