Hvad er de røde/brune klumper, der kommer ud af min skede?

Vis spørgsmål

Der kommer slim ud af min skede, hvor der er nogle brune/røde klumper, som ligner “jelly” ...

E, 14 år

SVAR:

Kære E

Tak for dit spørgsmål til AdamogEva.dk. Det er godt, du skriver til os, når du har brug for hjælp. Jeg sendte svaret til din emailadresse, men adressen duede ikke, så jeg håber, du finder svaret her.

Din første menstruation

Det lyder for mig, som om du har fået din første menstruation. Hvis du allerede har haft menstruation i nogle måneder, kan det godt være en menstruation, der bare ser anderledes ud. Det er helt normalt, at menstruationerne både er uregelmæssige og forskellige – især de første år.

Mange andre end dig har spørgsmål om menstruation. Derfor har vi på hjemmesiden skrevet en del om det, du spørger om, og måske finder du noget, du kan bruge:

Gå til søgefunktionen og skriv fx “brunt slim”. Der kommer en hel masse søgeresultater frem. Hvis du vil nøjes med at se artikler og svar, der er målrettet en bestemt aldersgruppe, skal du klikke på aldersmarkeringen ud for titlen.

Du kan også gå til vores leksikon og klikke på fx udflåd. Så får du en kort forklaring, og du får også foreslået nogle artikler og spørgsmål/svar, som kommer ind på din situation.

Læs mere og tal med din mor

Jeg har fundet nogle artikler og svar, som jeg håber, du kan bruge til noget:
Den første menstruation
Udflåd
13 år og brunt udflåd – hvad er det?

Til sidst vil jeg opfordre dig til at tale med din mor om det. Jeg er sikker på, hun gerne vil vide, hvad der fylder i dit liv, og hun har jo selv haft sin første menstruation engang, så hun kender til bøvlet og alle de tanker, der kommer i den forbindelse. Det kan også være en god mor-datter ting at dele med hinanden, som kan skabe større fortrolighed mellem jer. Hvis du ikke finder det, du har brug for, må du endelig skrive igen.

De bedste hilsner
Vibeke

Annoncer