Gør det forbi uden forklaring, hvad gør jeg?

Vis spørgsmål

Kære jer

Jeg er en kvinde på 43 år. Jeg er meget forvirret over et kærestebrud. Vi havde det godt sammen, og så gjorde han det pludselig forbi i foråret. Han kunne ikke give nogen forklaring på det. 1 måned efter kom han tilbage og havde fortrudt. Han erklærede sin helt store kærlighed, og vidste nu, at han ikke ville kunne undvære mig. Jeg gav ham en chance igen. Og nu har hen netop brudt igen - uden at kunne give en forklaring. Jeg elsker ham stadig? Hvad skal jeg stille op? Hvad hvis han kommer igen?

kh Marlene

- stærkt forkortet af redaktionen

- læs hele spørgsmålet her, eller scroll ned til svaret

Kære jer.

Jeg er en kvinde på 43, som er frustreret & fortvivlet over min ex kæreste som igen har gjort det forbi uden at vide hvorfor.

Vi havde et fantastisk forhold, elskede hinanden , sex alt var bare tip top, vi skændtes aldrig eller havde andre konfrontationer, vi boede ikke sammen, men 5 km fra hinanden.

Men i april måned i år gjorde han det bare forbi. Han kunne ikke forklare det, andet end han ikke elskede mig mere, selvom han hele tiden sagde søde ting til mig, så sent som dagen inden.

Så gik der en måned og i maj måned fortalte han mig så, at han savnede mig rigtig meget og elskede mig, og jeg måtte ikke give mit hjerte væk til en anden, han ville dele resten af hans liv med mig, og alt muligt, og det ville aldrig ske igen, at han gjorde det forbi, for nu vidste han, hvordan det var ikke at have mig i sit liv, og det ville han aldrig undvære igen, for nu vidste han, hvad jeg betød for ham og hans hjerte.

Også ja jeg var da kommet videre, men havde da stadig følelser for ham, og ville gerne give forholdet en chance med de odds han præsenterede mig for, så vi blev kærester igen, og der er nu gået ca 2 mdr, og nu har han lige gjort det forbi igen uden grund, eller han siger han bare, at han ikke elsker mig på den rigtige måde, men som en ven.

Men hvad med alle de dyre fine ord, der kom fra ham for 2 mdr siden...??

Jeg forstår ikke, hvad som sker, der ligger ingen årsag til grund for det, og jeg har bestemt ikke gjort noget galt siger han, og det har jeg heller ikke.

Var det bare tomme løfter og ord, eller hvad sker der inden i hans hoved?

Er der nogen der bare skal erobre, og så når han føler, jeg er der 100 % så gør det forbi.???

Jeg har virkelig brug for et svar for at komme videre. Jeg er dybt ulykkelig, for jeg elsker ham meget højt.

Vil det ske igen, at han kommer til at savne mig, også vil have mig igen...?

Hvordan skal jeg forholde mig over for ham, han vil rigtig gerne være venner, og hjælpe mig med alt, hvad han kan, for han holder meget af mig ????,

De bedste hilsner

Marlene

SVAR:

Kære Marlene

Sikke noget rod. Jeg skal prøve at give dig lidt refleksion på det, du skriver.

Hvor godt kender du ham?

Du skriver ikke hvor gammel han er, men da du er 43 år tillader jeg mig at gå ud fra, at han ca. er samme alder som dig. Jeg bliver nysgerrig på, hvilke erfaringer han har med sig. Er det et mønster hos ham, at han er i et parforhold et stykke tid og derefter får kolde tæer? Eller har han været i et langt forhold tidligere og er blevet forladt af en kvinde? Har han børn eller har du børn fra tidligere forhold?

Når jeg er interesseret i disse ting, så er det fordi der kan være mange forskellige årsager til, at man gør det han gør. Hvis han har været i et langt forhold tidligere og er blevet forladt, så kan det handle om, at han bliver bange for at binde sig, fordi han så bliver bange for, at du skal forlade ham. Eller er han sådan én der, som du selv skriver, gerne vil erobre en kvinde og når det er sket så falder interessen. Eller har han børn og har han måske svært ved at kunne give sig hen til dig fordi børnene fylder meget?

Mænd og midtlivskrise

Man hører mere og mere om at mænd også kan komme i en midtlivskrise. Det kan også være det, der er på spil. At han ikke rigtig ved, hvad han vil med sit liv, og derfor opfører sig så ambivalent. Måske han den ene dag vil et, for næste dag at ville noget andet.

En forklaring

Jeg køber ikke helt det med, at han ikke kan sige, hvad det handler om. Det virker mærkeligt, at han den ene dag kan komme med kærlighedserklæringer for den næste dag at droppe ud af jeres forhold. Det er ikke rimeligt, det han gør, og det er ikke i orden, at han ikke kan forklare det bedre. Hvis han virkelig ikke kan forklare mere, så kender han meget lidt til sig selv og sine følelser. Hvis han rent faktisk den ene dag føler gode følelser for dig, for den næste dag ikke at føle noget, så er han særdeles svingende og selvfølgelig ikke nem at skulle være kæreste med. Realistisk set vil det være helt uholdbart.

Jeg er med på, at du virkelig elsker ham, men jeg mener du også må holde hovedet lidt koldt her. Hvis han ikke kan sige mere, så mener jeg, at du gør klogest i at trække dig tilbage og være kritisk overfor evt. nye tilnærmelser.

Pas på dig selv

Du skal passe på dig selv! Du skal være meget kritisk, hvis han vender tilbage. Han må forstå, at når han har gjort, som han gør to gange, så har han skabt en situation, hvor du er utryg og usikker på ham. Han må forstå, at det vil tage tid for dig at blive tryg igen. En del af den tryghed han skal give dig, vil blandt andet indeholde nogle forklaringer på, hvorfor han gør som han gør.

Hvis ikke der kommer gode forklaringer, så mener jeg du gør klogest i at tænke dig om og overveje seriøst, om han er noget for dig.

Jeg håber du kan bruge dette til at finde ud af, hvad du skal gøre.

Venlig Hilsen Steen Kruse

Annoncer