Frustreret over han ikke lægger op til sex - hvad gør jeg?

Vis spørgsmål

Hej Adam & Eva brevkasse..

Jeg skriver, fordi jeg er frustreret over, at min kæreste ikke lægger op til sex..

Vi har været sammen i næsten 10 år og vi har et barn sammen.. Vi har altid haft fantastisk sex og der har egentlig aldrig været mangel på det før, også selvom vi er blevet forældre.. Men nu synes jeg, at vi er nået til en ond cirkel, der bare fortsætter..

Det skal siges at vi før har haft gentagende problemer i parforholdet, hvor vi er gået fra hinanden et par gange og vi er nyligt fundet sammen igen, hvor han i mellemtiden havde fundet sig en anden kæreste, det har knust mig fuldstændigt og jeg følte det som utroskab, selvom vi ikke var sammen.. Og da vi fandt sammen igen tog det lang tid, før hun forsvandt ud af vores liv, fordi hun hele tiden kontaktede ham..

Men nu til det egentlige problem, vi har aldrig sex. Hvis vi har sex, er det 1-2 gange om måneden og kun fordi jeg lægger op til det.. Han lægger aldrig selv op til det.. Og ofte, når jeg lægger op til det, bliver jeg afvist og jeg føler mig uelsket, føler at han tar et stykke af mig hver gang.. Og så tænker jeg på, om hende han var sammen med var bedre i sengen osv..

Det er vildt frusterende og min krop skriger efter hudsavn, at blive rørt ved, begæret og kysset.. Hede lange kys har vi heller aldrig, for det meste tantekysser mig, hvor jeg forsøger at kysse ham længere, men jeg kan mærke på ham, at det ikke er det, han vil.. Jeg har flere gange sat mig ned og talt med ham om det, men han benægter det bare og siger, jamen jeg var træt, jeg havde hovedpine, jeg var i dårligt humør og du kunne da og vente på, at jeg lagde op til dig, jeg får jo aldrig chancen.. Men men men, pga det har ført til skænderier og at jeg ikke magtede at blive afvist mere, har jeg ventet i over en måned nu uden st lægge op til ham, OG DER SKER INTET! INTET SOM HELST.. Og jeg blir snart skør..

Jeg sidder tit og græder i flere dage, jeg er så frustreret og jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor han ikke vil have sex med mig? Hvad pokker gør jeg? Jeg elsker ham så højt, men jeg er virkelig nået dertil, hvor jeg er begyndt at overveje at gå fra ham igen eller sex med andre..

Kærligst Serina, 29 år 

SVAR:

Kære Serina

Jeg kan se på jeres historie, at I har haft et langt forhold med en del problemer og med to brud. Der har også været en anden kæreste inde i billedet. Ud fra de oplysninger og ud fra det, du beskriver i brevet, så kan jeg godt forstå, du er ked af det. Når I tidligere har været gået fra hinanden, og når han før har haft en anden kæreste, så er det naturligt, at du bliver bekymret for, hvad det er, der sker lige nu.

Find et velvalgt tidspunkt til samtale

Selvom du har forsøgt flere gange, så vil mit råd til dig være at finde et tidspunkt, hvor I har god tid, og hvor du stille og roligt kan få talt med ham om, hvilke tanker hele situationen sætter i gang i dig.

Bliv på "din egen banehalvdel" uden at bebrejde ham

Ofte kan det nemt blive sådan, at man kommer til at hakke på hinanden og så trækker den ene part sig. Det ser ud som om, han helst vil bagatellisere det, der sker, eller har alle mulige forklaringer på, hvorfor han ikke virker særlig interesseret.

Fortæl hvad det gør ved dig

Jeg tror, det er vigtigt, at du beskriver, hvad det er, der sker i dig, så du beskriver for ham, hvad det er for følelser, du får. Følelsen af at han er på vej væk og følelsen af ikke at være elsket osv.

...og hvad du har behov for

Fortæl ham, at du har brug for bekræftelse også på baggrund af jeres historie, at du har brug for, at han viser dig, at du betyder noget og at du kan være tryg ved ham. Ellers bliver du meget nemt utryg, kan jeg se, og det er der jo gode grunde til.

Hvis ikke du får denne samtale med ham, så tror jeg, du vil begynde at blive mere og mere skeptisk og usikker på ham, hvilket til sidst let kan føre til endnu et brud.

Så find et velvalgt tidspunkt, hvor du er klar til at beskrive dine følelser og hvor du gør dig umage med ikke at hakke på ham, også selvom han formodentlig vil forsøge at bortforklare eller smutte udenom snakken.

Klik evt. ind på leksikonordene: "parforhold", "konflikter" og "kommunikation" - her vil du få en lang række titler på artikler og svar, som du kan hente inspiration i.  

Venlig Hilsen
Steen Kruse

Annoncer