Forelsket, men hvordan har han det med mig?

Vis spørgsmål

Der er denne her fyr i min klasse, som jeg længe har været forelsket i. I starten flirtede vi meget og han var altid, hvor jeg var. Men imens jeg troede, at han var ved at få noget med mig, fandt jeg ud af, at han havde noget med en anden. De blev så senere kærester, men hans signaler ændrede sig ikke.

Vi har fra starten haft et specielt forhold med flirt og fjol, men nu efter sommerferien er han begyndt at tage afstand fra mig. Han undgår mig faktisk hver gang, han får chancen for det. Han kan sagtens snakke med mine veninder, men når det kommer til mig, er alt anderledes. Han kan næsten ikke engang kigge på mig længere og hvis jeg spotter ham i at kigge på mig, skynder han sig bare at kigge væk. Han er for det meste kold overfor mig. Men samtidig virker det som om, at han prøver at gøre mig jaloux ved at bruge mine veninder og sin kæreste.

Hvad kan det betyde? Jeg er i tvivl, om han stadig kunne være forelsket i mig, selvom han har en kæreste. Hvad siger I? i stedet for at snakke med mig prøver han tit at få min opmærksomhed ved at spænde ben, tromme i bordet, slå med fødderne, høje lyde og smide ting efter mig. Kan i fortælle mig, hvordan han evt. egentlig har det med mig? jeg er virkelig forvirret.

Vh den forvirrede pige, 17 år

SVAR:

Kære forvirrede pige

Allerførst tak for dit spørgsmål. Du skriver, at du længe har været forelsket i en dreng, som desværre har fundet sig en anden kæreste. Det er altid super svært, når vi oplever at blive skuffet, afvist og såret. Det gør rigtig ondt indeni.

En ny situation for jer begge

Du spørger, hvordan han egentlig har det med dig. Det er et rigtig godt spørgsmål, som er meget svært at svare på. Jeg tænker, at han måske har svært ved at finde ud af, hvordan I kan være sammen som venner, når han nu har en anden kæreste. Og måske er han bare forvirret over, hvordan han skal opføre sig overfor dig efter, som du skriver, I tidligere havde et forhold, der var meget præget af flirt og fjol. Hvis vi dog bare kunne hoppe ind i hovedet på andre mennesker og læse deres tanker! Men det kan vi desværre ikke.

Du må respektere hans valg

En mulighed er naturligvis at spørge ham direkte, hvorfor han lige pludselig undgår dig. Men inden du spørger ham, tror jeg, at du skal overveje, om du har det ok med bare at være venner med ham (hvis det er det, han vil) uden flirt og fjol. Han har jo en anden kæreste, som du bliver nødt til at respektere.

Men du skal passe rigtig godt på dig selv og dine følelser. Du er lige nu forvirret, såret og helt vildt frustreret. Og det er kun forståeligt. Vi bliver kede af det, når vi føler os kasseret. Men kære dig – måske er han ikke det rette for dig, og i hvert fald ikke nu, hvor han har en kæreste.

Giv slip og bliv fri

Jeg tænker, at du har brug for at give slip og så prøve at sætte dig fri af ham. Nogle gange kan der være godt at opgive håbet og blive fri. Så kan du nemlig blive fri til at finde dig selv og forelske dig igen, og opnå vished om, at en anden vil forelske sig i dig!

Jeg håber alt det bedste for dig.

De bedste hilsner

Karina

Annoncer