Links

Sikkerchat.dk

Her kan du få hjælp til at undgå at komme i dårlige situationer på nettet. Og hvad du skal gøre, hvis du fx har sendt et nøgenbillede af dig selv og fortryder det.

YouTwo

Gratis app, der hjælper dig med at udtrykke kærlighed til din partner på mange forskellige måder i løbet af dagen.

Parvis.dk

Find inspiration til at styrke jeres parforhold eller få hjælp til at takle kriser, der truer forholdet. Telefonrådgivning på tlf. 24 25 40 22 (mandag kl. 19-23) eller skriv til Parvis' brevkasse.

Hvadnu.dk

Rådgivning og info om graviditet og abort. Skriv med en rådgiver og få svar inden for 48 timer.

TUBA

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hjælpen er gratis.

KRIS

KRIS er Kristen Terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte. KRIS hjælper dig, der er blevet udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Abortlinien.dk

Det handler om et valg. Føler du dig i tvivl, presset, svigtet, ked af det? Ring til Abortlinien: 48 39 48 48. Åben hver dag kl. 19.00-22.30.

Parat til start

Et tilbud til par, som vil forberede sig på ægteskabet. Lær om dine egne og din kærestes forventninger til bryllup, ægteskab og sexliv gennem samtaler med et rådgiverpar.

Godt begyndt

Kursus for nygifte par. På kurset vil I lære at bruge forskelligt værktøj, som kan være med til at give jeres ægteskab den bedst mulige begyndelse.

Forlovelsessamtaler

Tilbuddet om forlovelsessamtaler er til alle forlovede og kærestepar, der har besluttet at gifte sig, og som ønsker vejledning af et kristent ægtepar.

Agape – inspiration og hjælp til livet

Foreningen Agape er en folkekirkelig forening, der arbejder med foredrag, kurser, terapi og sjælesorg for at hjælpe mennesker, som oplever livet problematisk.

Netværk for aleneforældre

Fællesskab for forældre, som er blevet alene med deres børn pga. dødsfald eller skilsmisse.

PREP-kursus

Et PREP-kursus giver hjælp til god kommunikation og nye perspektiver på det at leve i et parforhold.

jesusnet.dk

jesusnet.dk tilbyder information, brevkasse og rådgivning om troen på Jesus. jesusnet.dk ejes og drives af Indre Mission.

Annoncer