Er min seksuelle lyster normale?

Jeg er en ung fyr på 23 år, og jeg er homoseksuel. Jeg har et problem med at, jeg har svært ved at styre mine drifter. Der skal næsten ikke noget til, før jeg bliver liderlig og får rejsning. Jeg har specielt problemer i det offentlige rum, hvor der ikke skal meget til, før de seksuelle lyster tager fat.
I sidste uge var jeg på McDonalds, hvor Ronald McDonald var der. Det eneste jeg tænkte på, var at jeg havde lyst til at rive det klovnekostume af ham, og lade ham give mig en ”ordentlig tur”.
Det er helt slemt, når jeg er i cirkus, hvor der er mange der er klædt ud. Mit problem består i at jeg bliver tændt af folk i kostumer... Er dette unormalt? Og hvad kan jeg gøre for at styre det?

Kærlig hilsen
ThSVAR:

Kære Th.

Jeg vælger at give dig et kort overordnet svar:

Om det er unormalt at være tiltrukket af Ronald McDonald, skal jeg ikke afgøre, men at blive tændt af folk i udklædning er ret normalt.

Homoseksualitet anses i vort samfund ikke som specielt unormalt.

At have megen lyst til sex brokker de færreste sig også over. Men for dig handler det måske mere om, at den seksuelle lyst kommer til at styre dig i situationer, hvor det ikke er særlig konstruktivt og rart.

Derfor vil jeg sige til dig, at hvis du har svært ved at fungere i sociale sammenhænge pga. dine problemer/lyster, så kunne du overveje at tale med din læge om det.

Det er muligt at få hjælp til at takle den slags problemer, og måske det er, hvad du har brug for.

Måske du også kan have glæde af at læse dette svar?

Kan jeg blive fri for mine dyriske lyster?

Det er ikke let for mig at tolke, hvordan du har det med dine homoseksuelle følelser. Men du kan læse mere om homoseksualitet her på siden, hvis du går ind i vores "minileksikon" og klikker på

”homofili”

Bedste hilsner Thomas---------------------

Skrevet af Thomas Teglgaard, læge

Udskriv svar
Send til en ven

Bibelen og sex

Hvis du ønsker at vide mere om vores kristne grundsyn på sex, kan du læse artiklerne:

Sex i Bibelen
Sex i Bibelen - på den gode måde
Sex i Bibelen - stærke sager
Bibelen og ægteskabet
Det står vi for

Copyright 2005 AdamogEva.dk. Alle links og korte citater med kildeangivelse er velkommen.
Støt Adamogeva.dk