Støt Adamogeva.dk

Adamogeva.dk er hovedsagligt finansieret af indsamlede midler og dermed afhængig af frivillige gaver til at dække drift og lønninger.

Derfor beder vi frimodigt om en gave - hvis du på den ene eller anden måde har glæde af et af vores mange tilbud, eller bare gerne vil støtte adamogeva.dk's arbejde

Alle gaver til Adamogeva.dk er fradragsberettige, da vi er en del af Indre Mission. Det er en forudsætning for fradrag, at du oplyser dit CPR-nummer til Indre Missions økonomiafdeling.

Fradragsregler

Fra 2012 er reglerne for at opnå fradrag for gaver blevet ændret. Af Ligningslovens §8A fremgår det nu, at de første 500 kroner i modsætning til tidligere også kan trækkes fra på selvangivelsen. Man kan nu også give mindre end 500 kr. til de enkelte formål I alt kan der dog maksimalt fradrages 14.500 kr. pr. person ud over gavebrevet.

Dankort og gaveaftale

Du kan støtte med både store og små engangsbeløb med Dankort samt oprette en aftale om faste bidrag ved at klikke på knappen herunder og følge vejledningen.

Sponsor støtte

Skoler, foreninger, menigheder og andre kan også oprette en sponsoraftale med Adamogeva. En sponsoraftale løber typisk over 3 år. Hent vores støttefolder eller skriv til adamogeva.dk hvis du gerne vil høre mere om den mulighed.

Kontooverførsel

Du er også velkommen til at indsætte et beløb på nedenstående konto:

Jyske Bank
Reg.nr. 7170
Kontonr. 22 12 631

Mærk din indbetaling "adamogeva.dk".

Annoncer